Nieuwjaarsconcert 7 januari 2024

Screenshot 10

Nieuwjaarsconcert 7 januari 2024
 
Op zondag 7 januari 2024 houdt harmonie St. Catharina Lemiers haar traditionele Nieuwjaarsconcert. 
De harmonie kan terugkijken op een bijzonder geslaagd jubileumjaar. 
met als hoogtepunt het Jubileumconcert op 27 mei in de Obelisk te Vaals, samen met de muzikanten van harmonie St. Cecilia Simpelveld. Op 13 oktober mochten we als jubilerende vereniging de Marinierskapel der Koninklijke Marine in de Obelisk in Vaals ontvangen. De bezoekers van dit uitverkochte concert hebben die avond kunnen genieten van symfonische muziek en na de pauze van het swingende bigband programma van de Marinierskapel. 
Op zondag 19 november hebben we als jubilerende vereniging samen met onze 6 jubilarissen genoten van een fantastische feestdag met een mooie interne huldiging van de jubilarissen, druk bezochte receptie en aansluitend een gezellig samenzijn.
Met het traditionele Nieuwjaarsconcert sluit de harmonie haar 125-jarig bestaansfeest af. Zoals de trouwe bezoekers van dit concert gewend zijn, staat het Nieuwjaarsconcert in het teken van lichte muziek in combinatie met de nodige grappen en grollen. Het Nieuwjaarsconcert vindt plaats in ons verenigingslokaal en begint om 11.00 uur.