Concert 04.11.2023

                                                    04.11.2

Vanwege het 140-jarig jubileum geeft Harmonie St. Caecilia Simpelveld een Verjaardagsconcert waarmee die 140ste verjaardag wordt gevierd met de bezoekers.

In Café/Partycentrum Oud-Zumpelveld blaast de harmonie op zaterdag 4 november vanaf 20.00 uur niet alleen ál de kaarsjes uit, maar blazen ze ook de zaal vol met een publieksvriendelijk programma. Samen met Harmonie St Catharina Lemiers, zangeres Imke Heitzer, De Naatsbrackeleare en Caecilia’s eigen solist Ton Claessens (euphonium) ‘hangt’ de harmonie een avond lang een reeks ‘slingers’ op: licht klassiek, pop, cabaret én mooie ballads.

De Naatsbrackeleare nemen - naast hun cabareteske en muzikale inbreng – de presentatie voor hun rekening.  Tijdens het concert gaat Imke Heitzer samen met de harmonie enkele wereldberoemde ballads en zanghits vertolken waaronder o.a.  Whitney Houston’s I Will Always Love You en Aretha Franklin’s Think. Vanwege haar fantastische stem en stageperformance presenteert St. Caecilia daarmee met trots deze zangeres van formaat. Nog trotser is de harmonie op getalenteerde muzikanten uit eigen gelederen. In The Green Hill, een werk vol met rustige en opzwepende Keltische melodieën, gaat euphonium-speler @Ton Claessens laten horen hoe mooi én afwisselend een groot koperinstrument klinkt. De harmonie zelf trakteert de bezoekers verder op een geweldig muzikaal programma: een variatie aan muziekgenres zal elkaar opvolgen, van de aanstekelijke discomuziek van de Bee Gees tot de wereldberoemde Can Can en van Shostakovich tot Tina Turner. Het harmonieorkest wordt gedirigeerd door dirigenten Paul Oligschläger en Loek Paulissen.

Hoewel het concert al uitverkocht is, kun je via www.harmoniesimpelveld.nl nog een plekje op de wachtlijst bemachtigen, als er extra kaartjes beschikbaar zouden komen.