Jubileumconcert Harmonie St. Catharina Lemiers 27 mei 2023

Screenshot 7

 

Jubileumconcert Harmonie St. Catharina Lemiers 27 mei 2023

Harmonie St. Catharina Lemiers is opgericht op 30 januari 1898 en bestaat dit jaar dus 125 jaar. In het kader van dit jubileumjaar vindt op 27 mei om 20.00 uur een magnifiek Jubileumconcert plaats in De Obelisk in Vaals. Harmonie St. Catharina vormt voor dit bijzondere concert samen met harmonie St. Caecilia Simpelveld één groot harmonieorkest.  Het eerste gedeelte van het programma bestaat uit symfonische blaasmuziek met als hoogtepunt Rossini's Introduction, Theme and Variations for Clarinetand Orchestra met als solist onze eigen lid Joris Lumeij (klarinettist bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine). 

Na de pauze staat het concert in het teken van lichte muziek, waarbij het harmonieorkest zangeres Laura Aussems zal begeleiden bij bekende hits zoals Skyfall, Natural Women en A night like this. Laura is o.a. bekend geworden als deelnemer van de wedstrijd K3 zoekt K3 en was deelnemer aan het programma "Op zoek naar Maria"

 

De kaartverkoop is inmiddels gestart. De kaarten kosten € 10,75 per stuk en kunnen via www.tickli.nl of via scannen van de QR code besteld worden. Tevens zijn er kaarten verkrijgbaar bij onze voorverkoopadressenCafé Oud Lemiers en de Obelisk in Vaals