Jubileumjaar harmonie St. Catharina start met Nieuwjaarsconcert

nieuw2023

Jubileumjaar harmonie St. Catharina start met Nieuwjaarsconcert.

Harmonie St. Catharina Lemiers is opgericht op 30 januari 1998 en mag in 2023 haar 125-jarig bestaan vieren. Het bestuur is samen met de muzikanten al enige tijd aan de slag om het 125-jarig jubileum op een passende muzikale wijze te gaan vieren. Op 8 januari starten we het jubileumjaar met ons traditionele nieuwjaarsconcert.

Het gevoel van ontspanning is voor veel mensen de belangrijkste reden om naar muziek te luisteren. Het mondiaal meest bekende muziekconcert is het Nieuwjaarsconcert op 1 januari in Wenen van de Wiener Philharmoniker in de Gouden Zaal van de Wiener Musikverein. Harmonie St. Catharina gaat ook in 2023 graag mee in de traditie van een nieuwjaarsconcert en nodigt u met veel genoegen uit voor haar eigen traditionele Nieuwjaarsconcert dat op zondag 8 januari 2020 zal plaatsvinden. Het concert wordt gehouden in verenigingslokaal, Café Oud Lemiers. Onder leiding van dirigent Loek Paulissen starten wij om 11.00 uur met ons programma en nemen wij u mee op een muzikale ontdekkingsreis waarin wij walsen en andere lichtvoetige muziek ten gehore zullen brengen. Harmonie St. Catharina zal de volgende muziekwerken uitvoeren: Königsmarsch, La Belle Hélène, Jirinkova Polka, Vergnügungszug, André Rieu in Concert, Prager Gassen, Clarinet Magic, Second Suite for Band, A Tribute to Edith Piaffe en Udo Jürgens Live. Naast het muzikale programma worden er ook de nodige grappen tussen de muziekwerken gemaakt. Dit maakt het Nieuwjaars-concert een bijzonder aangenaam concert om te bezoeken en een geweldige start van ons 125-jarig bestaansfeest.

Wij verheugen ons op uw komst en nodigen u en uw naasten dan ook van harte uit om samen met ons te genieten van het mooie programma en elkaar alle goeds toe te wensen voor het nieuwe jaar. Graag maken we van de gelegenheid gebruik u nu reeds een gezond, voorspoedig en muzikaal 2023 toe te wensen. Bestuur, dirigent en leden harmonie St. Catharina Lemiers.