Najaarsconcert zaterdag 30 oktober

Najaarsconcert zaterdag 30 oktober

Harmonie St. Catharina Lemiers is één van de drie harmonieën binnen de gemeente Vaals. De vereniging maakt muziek op kwalitatief goed en aantrekkelijk niveau, ter ontspanning van haar leden en het publiek. 

De vereniging heeft een maatschappelijk betekenis doordat zij voor haar muzikanten en leden zorgt voor binding en geborgenheid, voor muzikale en sociale vorming van jong en oud en actief deelneemt aan activiteiten in de gemeenschap. 

Dit concert is het eerste concert dat weer gegeven kan worden na de maatregelen die vanwege Covid-19 zijn genomen. Samenspelen is voor ons heel belangrijk. In de periode dat we met minder mensen samen konden komen, hebben de houtpartij en de koperpartij een andere versie van hetzelfde stuk (Revived, speciaal voor dit doel geschreven) ingestudeerd. Nu we weer samen spelen passen deze twee delen moeiteloos in elkaar.  In het midden van het concert komt een prachtig nummer aan bod die het einde van de herfst inluidt; het laatst gevallen blad, de donkerte. Precies waar we bij het vieren van het Beleefweekend voor staan. En er is ook een doorkijk naar het licht met het stuk Las Arenas. En met het stuk Out of Space ervaren we vanaf de ruimte een kijkje naar de Aarde, bezinnen we ons op de pracht ervan. 

Je bent van harte uitgenodigd om in deze tijd van bezinning het samenspel van onze harmonie te ervaren. 

Waar: Café zaal oud Lemiers aan de Rijksweg in Lemiers
Wanneer: zaterdag 30 oktober
Tijd: 19.30 uur
Kosten: vrije gave

 

Artikel van beleefweekend overgenomen